סטייק בייקון עם חמאה מקורמלת
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן ופודמפה ידידותית? סטייק בייקון עם חמאה מקורמלת יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 605 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, סטייקים עגולים, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. נסו שעועית חמאה בפלורידה עם בצל מקורמל ובייקון, שעועית חמאה בפלורידה עם בצל מקורמל ובייקון, ו סטייק בייקון עם כוסברה, פטריות צדפות מעושנות וחמאה חומה טימין עבור מתכונים דומים.
הוראות
עוטפים 1 פרוסת בייקון סביב קצה כל סטייק, ומאבטחים בעזרת קטיף עץ.
במחבת בינונית מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה. מבשלים סטייקים במשך 4 עד 6 דקות לכל צד, או עד שהסטייקים מגיעים למידת העשייה הרצויה.
בקערה קטנה שלבו סוכר חום, חמאה וחרדל צ ' יפוטלה.
מורחים על סטייקים, ומבשלים בקצרה כדי להמיס רוטב.
הסר מבחר עץ מסטייקים לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
![בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר]()
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדום המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים עד לחיך ומשלימים תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מציג חומציות בהירה ומשקל בעל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.