סטייק בלסמי או פויברה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו סטייקים מהסטייקים של ניו יורק, שאלוט, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סטייק עין-צלעות עם רוטב בלסמי, סטייק עם רוטב בלסמי, ו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה. לטפוח סטייקים יבשים עם מגבות נייר; מפזרים סטייקים באופן שווה עם מלח. לחץ על גרגירי פלפל על שני הצדדים של סטייקים.
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים מחבת; בואו לעמוד 5 דקות.
בעוד סטייקים לנוח, להוסיף שאלוט למחבת; לבשל 1 דקה או עד כמעט מכרז. מערבבים במרק וחומץ, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות או עד מופחת בחצי.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.