סטייק במרינדה קובני
סטייק ברוטב קובני יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך זרעי כמון, תיבול סטייק, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. נסו סטייק במרינדה בסגנון קובני, סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו, ו צלעות חזיר קובניות ברוטב הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים זרעי כמון למחבת קטנה על חום בינוני; מערבבים כל הזמן עד זרעים הופכים חום כהה ריח קלוי, על 1 דקה. מיד לשפוך זרעים לתוך קערה כדי לעצור את הבישול.
מערבבים זרעי כמון עם מיץ תפוזים, שמן צמחי, תיבול סטייק, מיץ ליים, אורגנו בקערה.
מניחים סטייקים לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable, יוצקים מרינדה מיץ תפוזים על הבשר, ולסחוט את האוויר. לאטום את התיק ולהפוך אותו מספר פעמים כדי מעיל בשר עם מרינדה. מקררים לפחות 30 דקות, או יותר עבור טעם נוסף.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
הסר סטייקים מן המרינדה, מתנער כל עודף. להשליך מרינדה משומשת. סטייקים על הגריל שחומם מראש עד צרוב מבחוץ ועדיין מעט ורוד במרכזים, 6 עד 8 דקות לכל צד. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לצדדים למרכז הסטייק העבה ביותר צריך לקרוא 145 מעלות F (65 מעלות C).
תן סטייקים לנוח במשך 3 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019