סטייק ברזל שטוח בגריל עם חמאת פיסטוק פסטו
סטייק ברזל שטוח בגריל עם חמאת פיסטוק פסטו נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 98 גרם של שומן, וסך הכל 1072 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח ופלפל, סטייקים ברזל שטוח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. מתכונים דומים: לימון בזיליקום פסטו שטוח סטייק ברזל, סטייק ברזל שטוח עם Pesto פלפל Piquillo, ו סטייק ברזל שטוח עם חמאת עשב.
הוראות
במעבד מזון להוסיף, בזיליקום חמאה, שום, מלח ופלפל. דופק כמה פעמים עד משולב היטב.
מוסיפים מיץ לימון ושמן רסס. דופק שוב.
מוסיפים גבינה, פיסטוקים ופתיתי פלפל אדום.
הסר מן המעבד עם מרית גומי על גבי גיליון של נייר קלף וצורה לתוך יומן.
מניחים במקרר ולאפשר להגדיר לפחות 30 דקות.
טפטוף הסטייקים עם שמן זית. לשים על הגריל, ובזמן בישול העונה עם מלח ים ופלפל שחור, לפי הטעם. מבשלים 3 עד 4 דקות, ואז להעיף ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. גריל לעוד 3 עד 4 דקות.
הסר מן הגריל על מגש ולאפשר לנוח במשך כמה דקות. חותכים דיסקי חמאה, לשים על סטייקים בעוד חם ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.