סטייק ברזל שטוח בגריל עם צ'ימיצ' ורי ותפוחי אדמה Fingerling
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק ברזל שטוח בגריל עם Chimichurri ותפוחי אדמה Fingerling. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית כתית מעולה, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי.
הוראות
מערבבים את כל המרכיבים ברוטב צ 'ימיצ' ורי יחד בקערה בינונית ולא תגובתית ומניחים אותה בצד.
מניחים את תפוחי האדמה נקי fingerling בסיר גדול. ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את תפוחי האדמה.
מוסיפים את המלח ומביאים את המים לרתיחה. אפשר לתפוחי האדמה להמשיך לבשל במשך 10 דקות, לנקז ולהניח בצד.
מחממים את יצרנית פניני לחום גבוה.בעוד תפוחי האדמה מבשלים, ללטף את הסטייק יבש עם מגבות נייר ועונות שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את הסטייק על הגריל וסוגרים את המכסה. גריל סטייק עד doneness הרצוי, 137°f עבור נדיר בינוני (9 עד 11 דקות).
תן לסטייק לנוח על קרש חיתוך נקי במשך 10 דקות לפני חיתוך. בזהירות לגרד את כל חתיכות סטייק שיורית עם מגרד גריל. שמור את העיתונות panini על.חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לאורך וזורקים אותם בשמן זית בקערה בינונית.סדר את תפוחי האדמה על העיתונות פניני, בצד לחתוך למטה. סגור את המכסה כך הצלחת העליונה נוגעת תפוחי אדמה מבלי ללחוץ עליהם. גריל תפוחי אדמה עד סימני גריל כהים מופיעים, כ 4 דקות.
מגישים את הסטייק ותפוחי האדמה עם רוטב chimichurri.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.