סטייק ברזל שטוח עם רוטב פטריות
סטייק ברזל שטוח עם רוטב פטריות דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 413 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.75 דולר למנה. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ציר בקר, אבקת שום, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק ברזל שטוח עם רוטב קברנה, סטייק ברזל שטוח עם רוטב טנגו, ו סטייק ברזל שטוח עם רוטב יין אדום.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מפזרים את שני צידי סטייק הברזל השטוח במלח, פלפל שחור, אבקת שום ואבקת בצל.
מחממים מחבת כבדה ועמידה בתנור על אש בינונית-גבוהה, יוצקים 2 כפיות שמן צמחי למחבת החמה ומחממים עד שהשמן מנצנץ. צורבים סטייק בשמן החם עד להשחמה טובה, כ -3 דקות לכל צד.
מוציאים סטייק מהתבנית ומנמיכים את האש לבינונית.
יוצקים עוד 1 כפית שמן צמחי למחבת; מבשלים ומערבבים פטריות קרמיני בשמן חם עד שהם נבולים ומשחימים, כ -10 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; יוצקים יין לפטריות ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהיין מצטמצם מעט, 3 עד 5 דקות; הוסף ציר בקר לתערובת הירקות. הביאו תערובת לרתיחה.
מערבבים חמאה וקמח לעיסה בקערה קטנה בעזרת מזלג. מערבבים רסק קמח לתערובת פטריות ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ -5 דקות.
מניחים סטייק ברזל שטוח למחבת עם רוטב פטריות.
מניחים מחבת בתנור שחומם מראש ומבשלים עד שהסטייק בקושי ורוד בפנים, בערך 10 דקות.
חותכים סטייק לפרוסות דקות באלכסון ומניחים בשר על מגש.
יוצקים רוטב פטריות על סטייק ומקשטים בעירית.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו כרמי הר גאווה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![כרמי הר הגאווה מרלו]()
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.