סטייק ברזל שטוח קריאולי במחבת
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, סטייק ברזל שטוח במחבת קריאולי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 3 מנות עם 807 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -63 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה ליום האהבה . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם תיבול מושחר, רוטב פלפלים, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מוג'ו סטייק ברזל שטוח , סטייק ברזל שטוח במרינדה וסטייק ברזל שטוח עם רוטב טנגו .
הוראות
מחממים מחבת על אש בינונית. מתבלים את הסטייק ברוטב פלפל חריף.
מפזרים או מערבבים מעט מיץ ליים ומתבלים קלות רק בחלק ממלח השום, המלח, הפלפל השחור והתיבול המושחר.
מניחים את הסטייק בתבנית ומכסים במכסה. מבשלים כ-20 דקות, או לדרגת העשייה הרצויה, הופכים ומוסיפים תיבול כל 5 דקות.
מוציאים את הסטייקים לצלחת הגשה ושומרים חם. מערבבים חמאה ומים לתוך המחבת, מוציאים כל חתיכות שחומות מהתחתית כדי ליצור רוטב. מתבלים במלח שום נוסף, מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים סטייקים עם רוטב מטפטף עליהם.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק ברזל שטוח. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![ארגייל רזרב פינו נואר]()
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator