קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סטייק גינס של ג'ואל

סטייק גינס של ג'ואל
סטייק גינס של ג'ואל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם סטייקים בקר, יין, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייק בריא ועוגת גינס, גינס-סטייק צלע במרינדה, ו סטייק ובישול איטי ועוגת גינס.

הוראות

1
בקערת זכוכית או בתבנית אפייה, מערבבים יחד את היין האדום, הבירה, רוטב ווסטרשייר ורוטב סטייק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים סטייקים לתוך המרינדה, מכסים ומקררים לפחות 24 שעות כדי לאפשר לאלכוהול כדי לקבל את הבשר טוב ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אלכוהולאלכוהול
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים את התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים סטייקים על מדף מעל מחבת סרוחה. מסדרים את המדף כך הסטייקים הם כ 5 סנטימטרים ממקור החום. לצלות במשך 5 עד 7 דקות בכל צד, או כדי doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את המרינדה לסיר, ומביאים לרתיחה על חום בינוני. להרתיח במשך כ -15 דקות. מסננים שוב ושוב את התערובת כדי להסיר את החלבונים (חומר מקציף). לא לעשות את זה יגרום לזה להיות טעם רע. לאחר המרינדה כבר מבושל למטה כדי להסיר את כל חלבוני הבשר ואלכוהול, להשתמש כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אלכוהולאלכוהול
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.