קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סטייק גינס של ג'ואל

סטייק גינס של ג'ואל
סטייק גינס של ג'ואל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם סטייקים בקר, יין, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייק בריא ועוגת גינס, גינס-סטייק צלע במרינדה, ו סטייק ובישול איטי ועוגת גינס.

הוראות

1
בקערת זכוכית או בתבנית אפייה, מערבבים יחד את היין האדום, הבירה, רוטב ווסטרשייר ורוטב סטייק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים סטייקים לתוך המרינדה, מכסים ומקררים לפחות 24 שעות כדי לאפשר לאלכוהול כדי לקבל את הבשר טוב ורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אלכוהולאלכוהול
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים את התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מניחים סטייקים על מדף מעל מחבת סרוחה. מסדרים את המדף כך הסטייקים הם כ 5 סנטימטרים ממקור החום. לצלות במשך 5 עד 7 דקות בכל צד, או כדי doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
יוצקים את המרינדה לסיר, ומביאים לרתיחה על חום בינוני. להרתיח במשך כ -15 דקות. מסננים שוב ושוב את התערובת כדי להסיר את החלבונים (חומר מקציף). לא לעשות את זה יגרום לזה להיות טעם רע. לאחר המרינדה כבר מבושל למטה כדי להסיר את כל חלבוני הבשר ואלכוהול, להשתמש כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אלכוהולאלכוהול
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.