קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סטייק גינס של ג'ואל

סטייק גינס של ג'ואל
סטייק גינס של ג'ואל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם סטייקים בקר, יין, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייק בריא ועוגת גינס, גינס-סטייק צלע במרינדה, ו סטייק ובישול איטי ועוגת גינס.

הוראות

1
בקערת זכוכית או בתבנית אפייה, מערבבים יחד את היין האדום, הבירה, רוטב ווסטרשייר ורוטב סטייק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים סטייקים לתוך המרינדה, מכסים ומקררים לפחות 24 שעות כדי לאפשר לאלכוהול כדי לקבל את הבשר טוב ורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אלכוהולאלכוהול
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מחממים את התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים סטייקים על מדף מעל מחבת סרוחה. מסדרים את המדף כך הסטייקים הם כ 5 סנטימטרים ממקור החום. לצלות במשך 5 עד 7 דקות בכל צד, או כדי doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את המרינדה לסיר, ומביאים לרתיחה על חום בינוני. להרתיח במשך כ -15 דקות. מסננים שוב ושוב את התערובת כדי להסיר את החלבונים (חומר מקציף). לא לעשות את זה יגרום לזה להיות טעם רע. לאחר המרינדה כבר מבושל למטה כדי להסיר את כל חלבוני הבשר ואלכוהול, להשתמש כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אלכוהולאלכוהול
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.