סטייק דיאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סטייק דיאן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, ברנדי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. מתכונים דומים: סטייק דיאן, סטייק דיאן, ו סטייק דיאן.
הוראות
הוסף את מלאי הבשר לסיר ולהפחית מעל חום בינוני גבוה ל 1/2 כוס, על 1 שעה.
מפזרים את הסטייקים משני הצדדים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה או ברזל יצוק על חום בינוני גבוה, חום 2 כפות של החמאה ושמן הזית. כשהחמאה נמסה והשמן מנצנץ, מוסיפים את הסטייקים. מחממים את הסטייקים משני הצדדים, 3 דקות לכל צד.
מעבירים את הסטייקים לצלחת ומניחים בצד, מכוסים בקלילות בנייר כסף.
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט למחבת ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, הוספת שמן במידת הצורך.
תוסיף את השום. כאשר השום הוא בצבע קל, להוסיף את הברנדי (להיזהר, זה יכול להצית).
מוסיפים את היין, החרדל, ווסטרשייר ומניות הבקר המופחתות. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות יותר. להחזיר את הסטייקים למחבת ולסיים לבשל אותם לטמפרטורה הרצויה, 2 עד 4 דקות, בהתאם לגודל של הפילה ואת הטמפרטורה הרצויה / doneness. עבור בינוני נדיר, לבשל עד 135 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה לרוטב להמיס.
כדי להגיש, מניחים סטייק על כל צלחת ושופכים את הרוטב על הסטייק.