סטייק דיז'ון פלנק פשוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק פשוט Dijon פלנק. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, שיני שום, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו סטייק בלסמי ודיז'ון ברוטב צלע, סטייק צלוי צלוי פשוט עם שמן צמחי, ו סטייק צלוי במרינדה פשוט וטעים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 6 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top; הוסף סטייק. שקית חותם; להשרות במקרר 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר סטייק מן התיק, השלכת המרינדה.
מניחים סטייק על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. צלייה 6 עד 8 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.