סטייק וגבינה כחולה ברוסקטה עם בצל וריבת עגבניות צלויה
סטייק & ברוסקטה גבינה כחולה עם בצל וריבת עגבניות קלויים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הר ד ' אובר יש 240 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תיבול סטייק מונטריאול, בצל, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עגבניות, גבינה כחולה וברוסקטה פרושוטו, סטייק עין צלעות עם רוטב גבינה כחולה בצל, ו גבינה כחולה-עקיצות סטייק בצל.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים ומערבבים בצל ב -2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה עד לריכוך. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים 30 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים עגבניות בתבנית אפייה רדודה.
מוסיפים 1 כף שמן, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל; לזרוק למעיל.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 10-15 דקות או עד לריכוך. מועכים קלות עגבניות; מערבבים לבצל.
בקערה קטנה מערבבים גבינת שמנת, גבינה כחולה, שום ושאר המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מברישים את שני צידי פרוסות הבגט בשמן שנותר. גריל על אש בינונית 1-2 דקות מכל צד או עד קלוי.
מפזרים את שני צידי הסטייקים בתיבול סטייק. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
מורחים תערובת גבינה על טוסטים; למעלה עם סטייק תערובת בצל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו של הבמאי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
![מרלו של הבמאי]()
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו לשנת 2014 מציע שפע וחך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם דד, צלעות חזיר בגריל לינגוויני עם פסטו.