סטייק וכופתאות
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו רצועות סטייק עם כופתאות, סטייק שוויצרי עם כופתאות, ו סטייק עגול עם כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מניחים את רצועות הסטייק בשמן החם.
מפזרים אבקת שום, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חתיכות סטייק הם השחמה, 10 עד 15 דקות.
יוצקים את מרק הבשר, ולהשתמש בכף כדי לגרד ולהמיס כל חתיכות טעם משחימים מהחלק התחתון של המחבת. מערבבים בצל וגזר; טיפה בקוביות בשר. להביא את התערובת לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד רצועות סטייק במכרז, לפחות 1 1/2 שעות. מערבבים מדי פעם.
כ -10 דקות לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני.
מערבבים יחד את הקמח, 1 כפית מלח, ואבקת אפייה בקערה; מערבבים ביצים ומים, 1 כף בכל פעם, כדי להפוך את הבלילה עבה. טיפות כף בגודל של הבלילה לתוך המים הרותחים, ומערבבים; כופתאות ישקעו בהתחלה, אבל אז לעלות למעלה.
בואו כופתאות להתבשל במשך כ 4 דקות לאחר שהם צפים על פני המים.
עם כפית מחוררת, לגרוף את הכופתאות לקערת הגשה.
מגישים עם רצועות סטייק ורוטב.