קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

סטייק וכופתאות

סטייק וכופתאות
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו רצועות סטייק עם כופתאות, סטייק שוויצרי עם כופתאות, ו סטייק עגול עם כופתאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מניחים את רצועות הסטייק בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים אבקת שום, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חתיכות סטייק הם השחמה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים את מרק הבשר, ולהשתמש בכף כדי לגרד ולהמיס כל חתיכות טעם משחימים מהחלק התחתון של המחבת. מערבבים בצל וגזר; טיפה בקוביות בשר. להביא את התערובת לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים עד רצועות סטייק במכרז, לפחות 1 1/2 שעות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עדשים מיובשות2 כוסות עדשים מיובשות
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כ -10 דקות לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מערבבים יחד את הקמח, 1 כפית מלח, ואבקת אפייה בקערה; מערבבים ביצים ומים, 1 כף בכל פעם, כדי להפוך את הבלילה עבה. טיפות כף בגודל של הבלילה לתוך המים הרותחים, ומערבבים; כופתאות ישקעו בהתחלה, אבל אז לעלות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בואו כופתאות להתבשל במשך כ 4 דקות לאחר שהם צפים על פני המים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
עם כפית מחוררת, לגרוף את הכופתאות לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מגישים עם רצועות סטייק ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין ריו ריזרב מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
מרלו לשמורת טינגה ריו
מרלו לשמורת טינגה ריו
אדום אודם בצבע עם הערות של פטל ותותים על האף. תבלינים מתוקים הגיעו דרך על החיך מן האלון הצרפתי והאמריקאי ואת החיך מסיים עם טאנינים עגולים רכים. טבעוני בר קיימא מוסמך.