סטייק ועוגת כליות עם בייקון ופטריות
סטייק ועוגת כליות עם בייקון ופטריות הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות, ביצה, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. . נסו סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון, סטייק בייקון עם כוסברה, פטריות צדפות מעושנות וחמאת טימין חומה, ו סטייק טוב ועוגת כליות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הכליות לשניים, ולהסיר את הצינורות ואת עורות; לשטוף היטב תחת מים זורמים קרים. להתייבש, ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
יוצקים את שמן הירקות לתוך סיר תחתון גדול, כבד, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הקמח לפי הטעם במלח ופלפל בקערה. לזרוק את הכליה ואת בשר תבשיל בקמח; לנער את עודף. צורב את הבשר בשמן החם עד השחמה היטב, ולאחר מכן להסיר.
מוסיפים את הבייקון לסיר ומבשלים עד קריספ. מערבבים בצל ופטריות, ומבשלים כדי לרכך, על 2 דקות.
יוצקים במלאי בקר, יין, בשר משחימים; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתחילה להתעבות, על 5 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות, עד הבשר רך.
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 20 דקות.
מסננים, ואז מחית עם חמאה וחלב; מתבלים במלח ופלפל. אפשר להתקרר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לחץ על גיליון אחד של בצק עלים לתוך צלחת פאי 9 אינץ', לקצץ את הקצוות כדי להתאים. למלא עם תערובת בשר מקורר.
מורחים פירה מעל, על סנטימטר אחד עבה.
מניחים את הסדין הנותר של בצק עלים מעל החלק העליון של העוגה. חתוך את המאפה העודף סביב הקצוות, ולאחר מכן חליל את הקצוות עם מזלג.
צחצח את החלק העליון עם הביצה המוכה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.