סטייק ועוגת כליות עם בייקון ופטריות הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות, ביצה, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. . נסו סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון, סטייק בייקון עם כוסברה, פטריות צדפות מעושנות וחמאת טימין חומה, ו סטייק טוב ועוגת כליות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הכליות לשניים, ולהסיר את הצינורות ואת עורות; לשטוף היטב תחת מים זורמים קרים. להתייבש, ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4
2
יוצקים את שמן הירקות לתוך סיר תחתון גדול, כבד, ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הקמח לפי הטעם במלח ופלפל בקערה. לזרוק את הכליה ואת בשר תבשיל בקמח; לנער את עודף. צורב את הבשר בשמן החם עד השחמה היטב, ולאחר מכן להסיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים את הבייקון לסיר ומבשלים עד קריספ. מערבבים בצל ופטריות, ומבשלים כדי לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
יוצקים במלאי בקר, יין, בשר משחימים; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתחילה להתעבות, על 5 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות, עד הבשר רך.