סטייק חזרת בגריל עם סלט פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פטריות כגון צדפות, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט סטייק בגריל עם רוטב חזרת, סלט סטייק בגריל עם רוטב ראנץ ' חזרת, ו סטייק עין-צלעות עם חזרת וקרם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן גריל פחם או גז לחום גבוה (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 4 שניות). בקערה קטנה, לשלב חזרת, 2 כפות. שמן ושום.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מורחים חצי תערובת על צד אחד של סטייק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
באמצעות צרור של מגבות נייר משומנות ומלקחיים, באח בישול שמן.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להניח סטייק, בצד רוטב למטה, על באח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
5
מורחים את הרוטב שנותר על הצד העליון. סטייק גריל, פונה פעם אחת, עד שנעשה כמו שאתה אוהב, 10 דקות עבור מדיום-רייר. בינתיים, פטריות גריל ליד סטייק עד חם סימני גריל מופיעים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
מעבירים סטייק ללוח חיתוך ומפזרים מלח ים. אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ
7
שים פטריות בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.