סטייק חזרת בגריל עם סלט פטריות
סטייק חזרת בגריל עם סלט פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פטריות כגון צדפות, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט סטייק בגריל עם רוטב חזרת, סלט סטייק בגריל עם רוטב ראנץ ' חזרת, ו סטייק עין-צלעות עם חזרת וקרם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל פחם או גז לחום גבוה (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 4 שניות). בקערה קטנה, לשלב חזרת, 2 כפות. שמן ושום.
מורחים חצי תערובת על צד אחד של סטייק.
באמצעות צרור של מגבות נייר משומנות ומלקחיים, באח בישול שמן.
להניח סטייק, בצד רוטב למטה, על באח.
מורחים את הרוטב שנותר על הצד העליון. סטייק גריל, פונה פעם אחת, עד שנעשה כמו שאתה אוהב, 10 דקות עבור מדיום-רייר. בינתיים, פטריות גריל ליד סטייק עד חם סימני גריל מופיעים, על 6 דקות.
מעבירים סטייק ללוח חיתוך ומפזרים מלח ים. אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח 10 דקות.
שים פטריות בקערה בינונית.
הוסף mche, הנותרים 2 כפות. שמן, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל, בעדינות לזרוק לשלב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.