סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון
סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה, ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לכם יין, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו סטייק חצאית בגריל ווסטרשייר עם תפוחי אדמה עם גבינה כחולה, חצאית סלט סטייק עם גבינה כחולה, ו שיפודי סטייק חצאית עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את היין, שום, פלפל, ומלח בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' להקציף לשלב.
מחממים גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550).בינתיים, להכין את השיפודים: חוט מחצית הפטריות על שיפוד 1 דרך מרכז הכובע והחוצה דרך הגבעול. חזור עם שאר הפטריות על שיפוד שני. חוט כמויות שוות של בצל על שיפודים 2 הנותרים, משאיר 1/4 אינץ ' בין חתיכות בצל.
מברישים את הפטריות והבצל בכל רחבי עם שמן צמחי. ואז לצחצח את הפטריות בכל רחבי עם שכבה דקה של רוטב ווסטרשייר; להגדיר את שיפודי פטריות ורוטב ווסטרשייר הנותרים בצד. עונת שיפודי הבצל עם מלח ופלפל; להפריש.לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מניחים את הבייקון שטוח על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים, מרפרף באמצע, עד הבייקון הוא פריך, על 5 דקות בסך הכל.
הסר לקערה בינונית כדי להתקרר, ואז להתפורר ולהניח בצד.
מניחים את שיפודי פטריות ובצל על הגריל ומכסים את הגריל. קוק, מבריש את הפטריות עם רוטב ווסטרשייר שמורות כל 2 דקות ומסובב את כל השיפודים עד שהפטריות והבצלים חרוכים ומתרככים מעט, בערך 13 עד 15 דקות בסך הכל. אולי נשאר לך קצת רוטב ווסטרשייר.)
הסר את השיפודים לסדין אפייה או צלחת גדולה, לכסות בנייר כסף, ולהניח בצד.
הסר את הסטייק מן המרינדה ו לטפוח יבש עם מגבות נייר; להשליך את המרינדה. לשפשף את הסורגים גריל שוב עם שמן.
מניחים את הסטייק על הגריל, מכסים את הגריל ומבשלים עד בינוני נדיר, מרפרף באמצע, על 5 עד 6 דקות בסך הכל.
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח בזמן שאתה מסיים את הציפוי.
הסר את הפטריות והבצל מן השיפודים.
חותכים את הפטריות לרבעים ולהוסיף לקערה עם בייקון. קוצצים בגסות את הבצלים ומוסיפים אותם לקערה.
מוסיפים את הגבינה הכחולה והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.פורסים את סטייק החצאית ומגישים עם הציפוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.