קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון

סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון
סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה, ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לכם יין, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו סטייק חצאית בגריל ווסטרשייר עם תפוחי אדמה עם גבינה כחולה, חצאית סלט סטייק עם גבינה כחולה, ו שיפודי סטייק חצאית עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את היין, שום, פלפל, ומלח בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1
מחממים גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550).בינתיים, להכין את השיפודים: חוט מחצית הפטריות על שיפוד 1 דרך מרכז הכובע והחוצה דרך הגבעול. חזור עם שאר הפטריות על שיפוד שני. חוט כמויות שוות של בצל על שיפודים 2 הנותרים, משאיר 1/4 אינץ ' בין חתיכות בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברישים את הפטריות והבצל בכל רחבי עם שמן צמחי. ואז לצחצח את הפטריות בכל רחבי עם שכבה דקה של רוטב ווסטרשייר; להגדיר את שיפודי פטריות ורוטב ווסטרשייר הנותרים בצד. עונת שיפודי הבצל עם מלח ופלפל; להפריש.לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את הבייקון שטוח על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים, מרפרף באמצע, עד הבייקון הוא פריך, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר לקערה בינונית כדי להתקרר, ואז להתפורר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מניחים את שיפודי פטריות ובצל על הגריל ומכסים את הגריל. קוק, מבריש את הפטריות עם רוטב ווסטרשייר שמורות כל 2 דקות ומסובב את כל השיפודים עד שהפטריות והבצלים חרוכים ומתרככים מעט, בערך 13 עד 15 דקות בסך הכל. אולי נשאר לך קצת רוטב ווסטרשייר.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר את השיפודים לסדין אפייה או צלחת גדולה, לכסות בנייר כסף, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
הסר את הסטייק מן המרינדה ו לטפוח יבש עם מגבות נייר; להשליך את המרינדה. לשפשף את הסורגים גריל שוב עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים את הסטייק על הגריל, מכסים את הגריל ומבשלים עד בינוני נדיר, מרפרף באמצע, על 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח בזמן שאתה מסיים את הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר את הפטריות והבצל מן השיפודים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
חותכים את הפטריות לרבעים ולהוסיף לקערה עם בייקון. קוצצים בגסות את הבצלים ומוסיפים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
12
מוסיפים את הגבינה הכחולה והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.פורסים את סטייק החצאית ומגישים עם הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.