קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון

סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון
סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה, ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לכם יין, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו סטייק חצאית בגריל ווסטרשייר עם תפוחי אדמה עם גבינה כחולה, חצאית סלט סטייק עם גבינה כחולה, ו שיפודי סטייק חצאית עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את היין, שום, פלפל, ומלח בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מחממים גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550).בינתיים, להכין את השיפודים: חוט מחצית הפטריות על שיפוד 1 דרך מרכז הכובע והחוצה דרך הגבעול. חזור עם שאר הפטריות על שיפוד שני. חוט כמויות שוות של בצל על שיפודים 2 הנותרים, משאיר 1/4 אינץ ' בין חתיכות בצל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מברישים את הפטריות והבצל בכל רחבי עם שמן צמחי. ואז לצחצח את הפטריות בכל רחבי עם שכבה דקה של רוטב ווסטרשייר; להגדיר את שיפודי פטריות ורוטב ווסטרשייר הנותרים בצד. עונת שיפודי הבצל עם מלח ופלפל; להפריש.לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מניחים את הבייקון שטוח על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים, מרפרף באמצע, עד הבייקון הוא פריך, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
הסר לקערה בינונית כדי להתקרר, ואז להתפורר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים את שיפודי פטריות ובצל על הגריל ומכסים את הגריל. קוק, מבריש את הפטריות עם רוטב ווסטרשייר שמורות כל 2 דקות ומסובב את כל השיפודים עד שהפטריות והבצלים חרוכים ומתרככים מעט, בערך 13 עד 15 דקות בסך הכל. אולי נשאר לך קצת רוטב ווסטרשייר.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
הסר את השיפודים לסדין אפייה או צלחת גדולה, לכסות בנייר כסף, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הסר את הסטייק מן המרינדה ו לטפוח יבש עם מגבות נייר; להשליך את המרינדה. לשפשף את הסורגים גריל שוב עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מניחים את הסטייק על הגריל, מכסים את הגריל ומבשלים עד בינוני נדיר, מרפרף באמצע, על 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח בזמן שאתה מסיים את הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הסר את הפטריות והבצל מן השיפודים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
חותכים את הפטריות לרבעים ולהוסיף לקערה עם בייקון. קוצצים בגסות את הבצלים ומוסיפים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים את הגבינה הכחולה והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.פורסים את סטייק החצאית ומגישים עם הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.