סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה, ובייקון דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, שיפודי מתכת, גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. האוכל הביא לך אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק חצאית בגריל עם פטריות, גבינה כחולה ובייקון, סטייק חצאית בגריל ווסטרשייר עם תפוחי אדמה עם גבינה כחולה, ו חצאית סלט סטייק עם גבינה כחולה.
הוראות
1
מניחים את היין, שום, פלפל, ומלח בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550).בינתיים, להכין את השיפודים: חוט מחצית הפטריות על שיפוד 1 דרך מרכז הכובע והחוצה דרך הגבעול. חזור עם שאר הפטריות על שיפוד שני. חוט כמויות שוות של בצל על שיפודים 2 הנותרים, משאיר 1/4 אינץ ' בין חתיכות בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מברישים את הפטריות והבצל בכל רחבי עם שמן צמחי. ואז לצחצח את הפטריות בכל רחבי עם שכבה דקה של רוטב ווסטרשייר; להגדיר את שיפודי פטריות ורוטב ווסטרשייר הנותרים בצד. עונת שיפודי הבצל עם מלח ופלפל; להפריש.לשפשף את הסורגים גריל עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את הבייקון שטוח על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים, מרפרף באמצע, עד הבייקון הוא פריך, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר לקערה בינונית כדי להתקרר, ואז להתפורר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את שיפודי פטריות ובצל על הגריל ומכסים את הגריל. קוק, מבריש את הפטריות עם רוטב ווסטרשייר שמורות כל 2 דקות ומסובב את כל השיפודים עד שהפטריות והבצלים חרוכים ומתרככים מעט, בערך 13 עד 15 דקות בסך הכל. אולי נשאר לך קצת רוטב ווסטרשייר.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר את השיפודים לסדין אפייה או צלחת גדולה, לכסות בנייר כסף, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
הסר את הסטייק מן המרינדה ו לטפוח יבש עם מגבות נייר; להשליך את המרינדה. לשפשף את הסורגים גריל שוב עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים את הסטייק על הגריל, מכסים את הגריל ומבשלים עד בינוני נדיר, מרפרף באמצע, על 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח בזמן שאתה מסיים את הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
הסר את הפטריות והבצל מן השיפודים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
חותכים את הפטריות לרבעים ולהוסיף לקערה עם בייקון. קוצצים בגסות את הבצלים ומוסיפים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את הגבינה הכחולה והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.פורסים את סטייק החצאית ומגישים עם הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.