סטייק חצאית במרינדה עם פטה כבוש מהיר
סטייק חצאית במרינדה עם פטה כבוש מהיר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חומץ יין אדום, זרעי שומר, סטייק חצאית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 63%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק חצאית במרינדה מהירה עם תפוחי אדמה סריראצ'ה ותרד, סטייק חצאית במרינדה, ו סטייק חצאית בלסמי במרינדה.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק או תחתית כבדה ומוסיפים מחצית מהשמן. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, מתבלים את הסטייק משני הצדדים במלח ומשתמשים בזוג מלקחיים כדי להפיל אותו בזהירות לשמן החם במחבת. מבשלים אותו בצד הראשון במשך 1 דקה ולאחר מכן להפוך אותו בצד השני עוד דקה. בקערה קטנה מערבבים יחד את השום, רוטב ווסטרשייר, הרוזמרין וזרעי השומר.
מוציאים את הסטייק מהמחבת; הוא עדיין יתבשל בקושי. השתמש בחלק האחורי של כף כדי למרוח את תערובת השום משני צידי הסטייק ולאפשר לו לנוח 10 דקות. מכניסים למקרר לכמה שעות ומאפשרים לו לכבוש או פשוט לצרוב אותו שוב ולהגיש.
לוויניגרט: בקערה קטנה שלבו את גבינת הפטה עם חומץ היין האדום, האורגנו ושמן הזית. מערבבים לתערובת. הניחו בצד
להרכבה: כשהוא מוכן להגשת הסטייק, נגב את השומן וכל מה שנדבק לתחתית המחבת.
מחממים שוב את המחבת ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. צורבים שוב את הסטייק ומבשלים לטמפרטורה הרצויה. עבור נדיר בינוני, מבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד.
מוציאים את הסטייק מהמחבת ומניחים אותו על משטח ישר.
חותכים כנגד הדגן הטבעי של הבשר לריכוך. למעלה עם רוטב הפטה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק חצאית עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר חסר מעצורים של סוס בר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן]()
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.