סטייק חצאית מוקפץ עם בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית מוקפץ עם בצל ירוק. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מים, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק, פהיטות סטייק חצאית עם כרוב בגריל בצל ירוק, ו סטייק חצאית במרינדה בסגנון קוריאני עם בצל ירוק בגריל וטורטילות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור עד 93°.
לטפוח סטייקים יבשים ומפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
שמן חום ו 1 כף חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד קצף שוכך, ואז לבשל סטייקים, מתהפך פעם אחת, 5 עד 7 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
מעבירים סטייקים לצלחת ומתחממים בתנור.
להשליך שומן ממחבת, ולאחר מכן להוסיף מים ולהביא לרתיחה, גירוד חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מוסיפים בצל ירוק וחמאת כף הנותרים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, מכוסה היטב, מעל חום מתון עד בצל ירוק, 5 עד 7 דקות.
להעביר בצל ירוק עם מלקחיים למגש ולשים סטייקים על גבי.
יוצקים כל מיצי סטייק שנצברו על צלחת לתוך מיצים במחבת ומרתיחים עד מעט מעובה.
מוסיפים מיץ ליים ושופכים רוטב על סטייקים ובצלצלים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.