סטייק חצאית מרופדת בייקון עם שנטרל ובצל שאלוט
סטייק חצאית נרפא בייקון עם Chanterelles ו Shallots נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 60 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 980 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן צמחי, שאלוט, סטייקים חצאית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק חצאית עם שאלוט קרמל, סטייק חצאית עם שאלוט ומתכון גרגיר נחלים מוקפץ, ו טרגון בניחוח Chanterelles ו Shallots.
הוראות
להניח חצי פרוסות בייקון על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף. מניחים את הסטייקים למעלה ומכסים עם הבייקון שנותר. עוטפים ומקררים בין לילה, או במשך 24 שעות.
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את כל הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, כ 4 דקות. לחשוף ולבשל מעל חום מתון עד הפטריות השחמה על הקרקעית, על 3 דקות. מערבבים ומבשלים 4 דקות יותר.
מוסיפים את כף 1 הנותרים של חמאה ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לסיר.
הסר את פרוסות הבייקון מהסטייק ושמור לשימוש אחר.
חום 1/2 כף השמן בכל אחד 2 מחבתות גדולות.
הוסף 2 סטייקים לכל מחבת ומבשל על חום גבוה בינוני עד השחמה בתחתית, על 3 דקות. להפוך את הסטייקים ומבשלים עד בינוני נדיר, על 3 דקות יותר.
להעביר את הסטייקים ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
לחמם בעדינות את הפטריות ומערבבים את הפטרוזיליה. דק לחתוך את הסטייקים על פני התבואה ולסדר על צלחות. למעלה עם הפטריות ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019