סטייק חצאית סומאק עם הפחתת רימון
סטייק חצאית סומאק עם הפחתת רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 347 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו סטייק חצאית, סומאק, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: סטייק פהיטות עם זיגוג רימונים, חצאית רימון מזוגגת טאקו סטייק עם כרוב אדום כבוש Guacamole פיקנטי, ו סטייקים כרובית מאובקים סומק עם רימון.
הוראות
להביא מיץ רימון, סוכר, ו 1/4 מלח כפית לרתיחה ב 1 1/2 - ל 2-סיר ליטר על חום גבוה בינוני, ואז להרתיח עד מופחת על 1/3 כוס, 20 עד 30 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד סומאק, פלפל, ונותר 3/4 כפית מלח.
חותכים סטייק לחתיכות כדי להתאים במחבת אפייה רדודה גדולה יבש לטפוח.
להעביר סטייק לתבנית אפייה ומפזרים באופן שווה עם תערובת סומאק, ואז לתת לעמוד על 10 דקות.
סטייקים מטגנים 3 עד 4 סנטימטרים מחום, מתהפכים פעם אחת, 2 עד 3 דקות בסך הכל עבור חלקים דקים יותר, 3 עד 4 דקות עבור חתיכות עבות יותר עבור בינוני נדיר.
להעביר סטייקים עם כל מיצי פאן לצלחת גדולה ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
בעוד סטייק עומד, לחמם חמאה 1 כף במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז לבשל שאלוט, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 3 עד 5 דקות.
הוסף יציאה ומבשל עד מופחת זיגוג, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מיצי בשר שנצברו על הצלחת ומביאים לרתיחה.
להקציף הפחתת רימונים ומיץ לימון.
הסר מן החום להקציף הנותרים 2 כפות חמאה עד incorporated.
מחזיק סכין בזווית של 45 מעלות, דק פרוסת סטייק באלכסון ומגישים עם רוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.