סטייק חצאית צרוב במחבת עם אנשובי וליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית מחבת צרוב עם אנשובי וסיד. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך פילה אנשובי, בצל ירוק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סטייק חצאית צרוב מחבת עם אורז כרובית כוסברה-ליים, חצאית מחבת אחת סטייק עם Broccolini ושעועית לבנה, ו סטייק חצאית צרוב עם סלט פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הסטייקים עם מיץ לימון ומלח ופלפל.
במחבת, מחממים את שמן הזית.
מוסיף את הסטייקים ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד בינוני נדיר, 4 דקות; להעביר צלחות ולשמור חם.
מוסיפים את אנשובי, בצל ירוק ושום למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים את המים ומבשלים עד שהרוטב התעבה, מגרדים את חתיכות השחמה מלמטה, 30 שניות.
יוצקים את הרוטב על הסטייקים ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.