קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו

סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו
סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1194 קלוריות, 74 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה נהדר. נסו ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב סטייק ביתי, סטייק חצאית עם רוטב סטייק בצל אנצ'ו, ו סטייק חצאית מעושן בגריל עם מלפפון, סלט מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את השמן, האורגנו, הכמון, השום, עלי הדפנה ומיץ הליים בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מכניסים את הסטייקים לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
הכן גריל פחמים על אש גבוהה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מוציאים את הסטייקים מהמרינדה ומפזרים מלח ופלפל. צולים משני הצדדים עד שהם חרוכים ומבושלים לאלילות בינונית-נדירה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוציאים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות. פורסים את התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מגישים את הבשר עם רוטב סטייק המנגו ואסקבצ ' ה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מקשטים בעלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
9
מחממים את השמן במחבת בינונית גבוהה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
מוסיפים את צוף המנגו, חזרת, דבש, אבקת צ ' ילה, סירופ מייפל, חרדל, ווסטרשייר ומנגו ומבשלים עד שהמנגו רך מאוד והתערובת מסמיכה, בערך 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כוסות יין אדום ספרדי2 כוסות יין אדום ספרדי
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
12
מעבירים את התערובת למעבד מזון או לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מגרדים לקערה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
14
זורקים בקערה גדולה את הכוסברה, החומץ, מיץ הליים, השמן, הסוכר, העגבניות, הבצל והג ' לפנו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים3עגבניות בקר בשלות, לחיים הוסרו וג'וליאןעגבניות בקר בשלות, לחיים הוסרו וג'וליאן591 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2עלי דפנה טריים (חייבים להיות טריים)עלי דפנה טריים (חייבים להיות טריים)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1השארכוסברה טרייה, לקישוטכוסברה טרייה, לקישוט2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק8ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון3קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת מוכנהחזרת מוכנה1פלפל חלפיניו, קצוץ דקפלפל חלפיניו, קצוץ דק2גרידה ומיץ לייםגרידה ומיץ ליים2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כוסות יין אדום ספרדי2 כוסות יין אדום ספרדי2מנגו בשלים מאוד, קלופים, מגולענים וקצוציםמנגו בשלים מאוד, קלופים, מגולענים וקצוצים2קרום: פירורי קרקר גרהםסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק591 לב מפאלדי טרי אם אפשראורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ3קרום: פירורי קרקר גרהם1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1קילוגרםחצאית סטייקיםחצאית סטייקים1אוראו ממולאים כפולים2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, תערובת מרלו "סקוסו". יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, מרלו
ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, מרלו "סקוסו" תערובת
קליפורני "סופר טוסקני" של סנגיובזה, קברנה סוביניון ומרלו הוא נסיעה מלאה של גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל אוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים ברמזים של פלפל וניל עם גימור ברי מתוק.