סטייק טונה בזיליקום עגבניות
סטייקים בזיליקום עגבניות טונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלח, סטייקים סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק טונה בזיליקום עגבניות, סטייקים טונה עם רוטב עגבניות ובזיליקום גלם, ו סטייק טונה מצופה תבלינים עם כוסברה ובזיליקום.
הוראות
במחבת לא דביקה גדולה, מחממים שמן על חום בינוני.
מוסיפים את סטייקים טונה; לבשל במשך 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. לכסות עם עלי בזיליקום. למעלה עם עגבניות וגבינה. צלוי 4-6 ב. מהחום במשך 2 דקות או עד הגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.