סטייק טונה צרוב במחבת מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 798 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . גשו לסופר וקנו מיץ לימון, דבשה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מרהיב. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, סטייק טונה צרוב Ahi, ו סטייק טונה צרוב Ahi (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים רוטב סויה, שמן זית, מיץ לימון, שמן שומשום, מולסה, פלפל קאיין, זנגביל, ושום יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קורצים שומשום לבן
סטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים סטייקים טונה בשקית גדולה resealable או מיכל אטום; יוצקים מרינדה מעל סטייקים. מארין סטייקים בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מחממים מחבת ללא מקל על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר סטייקים מן המרינדה ולסדר במחבת החמה; בעדינות לנער מחבת כדי למנוע דבק. מבשלים כ 1 1/2 דקות להעיף. לבשל בצד השני עד הטונה הוא doneness הרצוי, 1 עד 2 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C).
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.