קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סטייק טונה עטוף בבייקון עם פריזה וסלט אבוקדו

סטייק טונה עטוף בבייקון עם פריזה וסלט אבוקדו
סטייק טונה עטוף בבייקון עם פריזה וסלט אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 527 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בקלה עטופה בבייקון עם פריזי, סטייק בקר עטוף בבייקון עם תרד ועוגות גבינה, ו סלט פריזי עם ביצים ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רצועות הבייקון על קרש חיתוך ומניחים חתיכת טונה במרכז כל אחד; מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את הבייקון סביב הטונה ומאובטחים עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2
במחבת nonstick גדול, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הטונה ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופכים פעם אחת, עד שהבייקון פריך והטונה עדיין ורודה בפנים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא את הנותרים 2 כפות שמן זית עם חומץ; העונה עם מלח ופלפל. לזרוק את frise ו אבוקדו ולהעביר ללוחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר את הקיסמים מן הטונה לחתוך כל חתיכה לשניים. מסדרים את הטונה על frise ומגישים מיד, מטפטף כל רוטב שנותר בקערה על הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.