סטייק טוסקנה בגריל עם ביצה מטוגנת וגבינת עיזים
סטייק טוסקנה בגריל עם ביצה מטוגנת וגבינת עיזים נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 636 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך ביצים, בתוספת 2 כפיות שמן זית, עשבי תיבול דה פרובנס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו כריכי סטייק בגריל עם גבינת עיזים וארוגולה, ארוגולה עם בצל אדום בגריל וגבינת עיזים מטוגנת, ו סלט בלסמי עוף בגריל עם גבינת עיזים פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל.
מפזרים את שני הצדדים של כל סטייק עם עשבי תיבול דה פרובנס.
טפטוף עם 2 כפות של שמן זית. גריל במשך כ 6 עד 8 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
הסר את הסטייקים מהחום ולאפשר לנוח.
בינתיים, במחבת בינונית, מחממים את שמן הזית הנותר על חום בינוני גבוה. לפצח את הביצים ישירות לתוך המחבת, תיבול במהירות עם מלח ופלפל. מבשלים עד חלבונים ביצה נקבעים, על 2 עד 3 דקות.
מניחים את הסטייקים על 4 צלחות הגשה. בזהירות למקם את הביצים על גבי כל סטייק.
מפזרים עם גבינת עיזים מתפוררת.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019