זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, מרק בשר בקר דל נתרן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סטייק פילה בקר, סטייק פילה בקר עם פפרונטה, ו סטייקים בשר Luau Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כפית חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ובצלי שאלוט; מטגנים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף שום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מרק; לבשל 4 דקות או עד בצל רך ונוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שעועית וחומץ; מכסים ומבשלים 4 דקות או עד שעועית הם פריך במכרז.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.