קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סטייק טנדרלוין בקר ושעועית ירוקה בלסמית

סטייק טנדרלוין בקר ושעועית ירוקה בלסמית
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, מרק בשר בקר דל נתרן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סטייק פילה בקר, סטייק פילה בקר עם פפרונטה, ו סטייקים בשר Luau Tenderloin (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כפית חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ובצלי שאלוט; מטגנים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף שום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מרק; לבשל 4 דקות או עד בצל רך ונוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שעועית וחומץ; מכסים ומבשלים 4 דקות או עד שעועית הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום. מערבבים הנותרים 1 כפית חמאה 1/8 כפית מלח; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים סטייקים עם הנותרים 1/8 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
10
בואו לעמוד 5 דקות.
11
מגישים עם תערובת שעועית.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה