קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סטייק טריאקי

סטייק טריאקי
סטייק Teriyaki לוקח מסביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 369 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש סטייק חצאית, סאקה, רוטב סויה, ושמן canolan. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכון לאוהדים של אוכל יפני. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: סטייק טריאקי, סטייק טריאקי, ו עקיצות סטייק טריאקי.

הוראות

1
מערבבים את המירין, סאקה, רוטב סויה, סוכר, וג ' ינג ' ר מגורד בקערה גדולה, רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את הסטייק במרינדה ולתת למרינדה לפחות שעה, ועד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
אם משרה במשך יותר משעה, לשמור מקורר עד שעה לפני שאתה מתכנן לבשל.
4
להרתיח מרינדה כדי להפוך את רוטב טריאקי: כאשר מוכן לבשל, להסיר סטייק מן המרינדה, הזמנת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
מניחים סטייק על צלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
6
מניחים מרינדה בסיר ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 10 דקות, או עד המרינדה צמצם זיגוג דק, הופך רוטב טריאקי שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
שים לב שאם אתה מודאג מהרעיון של שימוש חוזר במרינדה לאחר סטייק גלם כבר יושב בו, אתה תהיה רותח לעזאזל מתוך המרינדה הזאת, להרוג כל דבר שאולי החליט לגדול בו במהלך תהליך המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
8
גם סטייק הוא לא אותו הדבר כמו עוף. אנשים אוכלים סטייק נא (קרפצ ' יו בקר). סלמונלה היא לא בעיה עם סטייק; זה עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
אם אתה עדיין מודאג, לעשות כפליים מרינדה, ושומר חצי לרתיחה כדי להפוך את הרוטב, באמצעות החצי השני כמרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
גריל או מטגנים את הסטייק: אם צולים את הסטייק, הכינו את הגריל לחום גבוה וישיר. אם מחבת טיגון, לחמם מחבת ברזל יצוק גדול על חום גבוה. אם צולה שמן סורגי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
תייבש את הסטייק. תמרח על זה קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
12
מניחים את הסטייק על הגריל החם או מחבת. לצרוב במשך 3-5 דקות בצד אחד, או עד הצד הוא השחמה היטב, ולהפוך את הסטייק מעל ולצרוב את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
תרטיב את הסטייק עם רוטב טריאקי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
14
תן לסטייק לנוח: כאשר הסטייק נצרב היטב משני הצדדים, להסיר מהחום, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
15
סטייק במחצית עם התבואה, ואז בפרוסות דקות על פני התבואה: שימו לב לכיוון גרגר הסטייק (הפסים בסיבי השריר של הסטייק). חותכים את הסטייק לשניים, עוקבים אחר גרגר הסטייק כך שאתם פורסים לאורך התבואה. (זה יעשה את זה קל יותר לעשות קיצוצים על פני התבואה.)
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
16
ואז לעשות פרוסות דקות (1/4 אינץ') על פני התבואה ועל אלכסון קל. חיתוך בדרך זו יהיה לשבור את סיבי השריר, מה שהופך את זה לחתוך קשה באופן טבעי של בשר די רך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
17
אם יש מיצים כי נגמרים של סטייק כפי שאתה חותך אותו, להוסיף את המיצים לרוטב טריאקי. יש הרבה טוב בסטייק " jus " שאתה לא רוצה לבזבז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
18
מסדרים על צלחת הגשה ושופכים את רוטב טריאקי הנותרים על זה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.