סטייק טריאקי
סטייק Teriyaki לוקח מסביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 369 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש סטייק חצאית, סאקה, רוטב סויה, ושמן canolan. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכון לאוהדים של אוכל יפני. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: סטייק טריאקי, סטייק טריאקי, ו עקיצות סטייק טריאקי.
הוראות
מערבבים את המירין, סאקה, רוטב סויה, סוכר, וג ' ינג ' ר מגורד בקערה גדולה, רדודה.
מניחים את הסטייק במרינדה ולתת למרינדה לפחות שעה, ועד 48 שעות.
אם משרה במשך יותר משעה, לשמור מקורר עד שעה לפני שאתה מתכנן לבשל.
להרתיח מרינדה כדי להפוך את רוטב טריאקי: כאשר מוכן לבשל, להסיר סטייק מן המרינדה, הזמנת המרינדה.
מניחים סטייק על צלחת ומניחים בצד.
מניחים מרינדה בסיר ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 10 דקות, או עד המרינדה צמצם זיגוג דק, הופך רוטב טריאקי שלך.
שים לב שאם אתה מודאג מהרעיון של שימוש חוזר במרינדה לאחר סטייק גלם כבר יושב בו, אתה תהיה רותח לעזאזל מתוך המרינדה הזאת, להרוג כל דבר שאולי החליט לגדול בו במהלך תהליך המרינדה.
גם סטייק הוא לא אותו הדבר כמו עוף. אנשים אוכלים סטייק נא (קרפצ ' יו בקר). סלמונלה היא לא בעיה עם סטייק; זה עם עוף.
אם אתה עדיין מודאג, לעשות כפליים מרינדה, ושומר חצי לרתיחה כדי להפוך את הרוטב, באמצעות החצי השני כמרינדה.
גריל או מטגנים את הסטייק: אם צולים את הסטייק, הכינו את הגריל לחום גבוה וישיר. אם מחבת טיגון, לחמם מחבת ברזל יצוק גדול על חום גבוה. אם צולה שמן סורגי הגריל.
תייבש את הסטייק. תמרח על זה קצת שמן זית.
מניחים את הסטייק על הגריל החם או מחבת. לצרוב במשך 3-5 דקות בצד אחד, או עד הצד הוא השחמה היטב, ולהפוך את הסטייק מעל ולצרוב את הצד השני.
תרטיב את הסטייק עם רוטב טריאקי.
תן לסטייק לנוח: כאשר הסטייק נצרב היטב משני הצדדים, להסיר מהחום, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח במשך 10-15 דקות.
סטייק במחצית עם התבואה, ואז בפרוסות דקות על פני התבואה: שימו לב לכיוון גרגר הסטייק (הפסים בסיבי השריר של הסטייק). חותכים את הסטייק לשניים, עוקבים אחר גרגר הסטייק כך שאתם פורסים לאורך התבואה. (זה יעשה את זה קל יותר לעשות קיצוצים על פני התבואה.)
ואז לעשות פרוסות דקות (1/4 אינץ') על פני התבואה ועל אלכסון קל. חיתוך בדרך זו יהיה לשבור את סיבי השריר, מה שהופך את זה לחתוך קשה באופן טבעי של בשר די רך.
אם יש מיצים כי נגמרים של סטייק כפי שאתה חותך אותו, להוסיף את המיצים לרוטב טריאקי. יש הרבה טוב בסטייק " jus " שאתה לא רוצה לבזבז.
מסדרים על צלחת הגשה ושופכים את רוטב טריאקי הנותרים על זה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.