סטייק כפרי מטוגן של טיילר עם רוטב קמח התירס של דוד אליס
סטייק הטוגן הכפרי של טיילר עם רוטב קמח התירס של הדוד אליס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 730 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, פלפל טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: רוטב קמח התירס של דוד אליס, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, ו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב.
הוראות
מפזרים קוביות סטייקים עם מלח ופלפל.
מערבבים קמח, קרקרים ומרג ' ורם בצלחת רדודה.
להקציף ביצים וחמאה בקערה.
לטבול סטייקים בתערובת ביצים; לדלות בתערובת קרקר. חזור על הנוהל.
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' במחבת כבדה גדולה.
מטגנים סטייקים, בקבוצות, 5 עד 7 דקות בכל צד או עד זהב.
ניקוז על מתלה חוט במחבת ג ' לי רול.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה