סטייק לבישול איטי ומרק תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק לבישול איטי מרק תפוחי אדמה. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, סלרי, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק צ'יזבורגר בייקון בישול איטי עם תפוחי אדמה מטוגנים, מרק מינסטרונה לבישול איטי, ו מרק ירקות ביריים איטי לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 1x1 / 4 אינץ'.
מערבבים בשר בקר ומרכיבים שנותרו למעט מים וקמח בבישול איטי 5 ליטר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
מערבבים מים וקמח בקערה קטנה; מערבבים בהדרגה למרק עד מעורבב. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים כ 30 דקות או עד מעובה מעט.