סטייק לו מיין
סטייק לו מיין דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 242 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם גרגירי חמין בקר, שן שום, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 73%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סטייק לו מיין, סטייק לו מיין, ו פנקיט קנטון (ע. ק. לו מיין או צ'או מיין).
הוראות
הקפיאו סטייק רק עד שהוא יציב; פורסים באלכסון על פני התבואה ל-1/4 אינץ'. רצועות.
שלב את עמילן התירס, החמין, המים ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
בווק או במחבת גדולה מחממים שמן על בינוני-גבוה.
מוסיפים בשר ושום; מוקפץ עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -5 דקות.
מוסיפים את הכרוב, הגזר, הבצל, הפטריות, הסלרי והבצל הירוק; מערבבים כ -3 דקות.
מוסיפים תרמילי אפונה וערמוני מים; מוקפץ 2 דקות.
מערבבים תערובת חמין ויוצקים למחבת; מבשלים ומערבבים עד להסמכה. בעדינות לזרוק ספגטי וחום דרך עבור 1 דקה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נהר פינו נואר הרוסי של מקמורי ראנץ'. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
![חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר]()
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.