קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות55
ציון בריאות0
מגזין

סטייק מודגש ומתובל עם חמאת צ'יפוטלה

סטייק מודגש ומתובל עם חמאת צ'יפוטלה
מתאים ל-55 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 51 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם סטייקים סטייק בשר, חמאה, פלפלים צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו סטייק פרוס ברוטב פלפל נועז, קציץ בשר מודגש ומתובל, ו עוגת זנגביל נועזת ומתובלת פופ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רוטב סטייק, מיץ ליים ו 1 כף. של הפלפלים צ ' יפוטלה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
רוטב סטייקרוטב סטייק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2
הסר 1/2 כוס של תערובת רוטב סטייק עבור צחצוח על סטייקים כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
יוצקים שאריות רוטב סטייק תערובת על סטייקים בשקית פלסטיק גדולה resealable; שקית חותם. להפוך את התיק כמה פעמים כדי מעיל סטייקים באופן שווה. מקררים 30 דקות. להשרות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
בינתיים, מערבבים חמאה ונשארו 2 כפות. פלפל צ ' יפוטלה עד מעורבב היטב; כיסוי. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
5
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר סטייקים מן המרינדה; להשליך שקית ומרינדה. סטייקים גריל 8 עד 10 דקות. עבור בינוני-נדיר עד בינוני doneness, מפנה מדי פעם צחצוח עם תערובת רוטב סטייקים שמורות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר סטייקים מגריל; לחתוך לשניים. למעלה עם תערובת חמאה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.