סטייק מודגש ומתובל עם חמאת צ'יפוטלה
מתאים ל-55 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 51 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם סטייקים סטייק בשר, חמאה, פלפלים צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו סטייק פרוס ברוטב פלפל נועז, קציץ בשר מודגש ומתובל, ו עוגת זנגביל נועזת ומתובלת פופ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סטייק, מיץ ליים ו 1 כף. של הפלפלים צ ' יפוטלה עד מעורבב היטב.
הסר 1/2 כוס של תערובת רוטב סטייק עבור צחצוח על סטייקים כפי שהם מבשלים.
יוצקים שאריות רוטב סטייק תערובת על סטייקים בשקית פלסטיק גדולה resealable; שקית חותם. להפוך את התיק כמה פעמים כדי מעיל סטייקים באופן שווה. מקררים 30 דקות. להשרות.
בינתיים, מערבבים חמאה ונשארו 2 כפות. פלפל צ ' יפוטלה עד מעורבב היטב; כיסוי. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
הסר סטייקים מן המרינדה; להשליך שקית ומרינדה. סטייקים גריל 8 עד 10 דקות. עבור בינוני-נדיר עד בינוני doneness, מפנה מדי פעם צחצוח עם תערובת רוטב סטייקים שמורות.
הסר סטייקים מגריל; לחתוך לשניים. למעלה עם תערובת חמאה לפני ההגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.