סטייק מוקפץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סטייק מוקפץ. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 363 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גרגרי מרק בשר, בצל ירוק, אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כמו קינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה נהדר. נסו סטייק שומשום מוקפץ, עוף וברוקולי מוקפצים, ו מוקפץ בקר מונגולי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את עמילן התירס ורוטב הסויה עד לקבלת תערובת חלקה; הוסף לבוילון. הניחו בצד. זורקים בקר עם שום, ג ' ינג ' ר ופלפל. במחבת גדולה או בווק על אש בינונית-גבוהה, מוקפצים בקר ב 1 כף שמן עד שהבשר כבר לא ורוד; הסר ושמור על חום.
מחממים את השמן שנותר;ירקות מוקפצים עד שהם רכים. מערבבים תערובת רוטב סויה ומוסיפים למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מחזירים בשר למחבת ומחממים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אוסף מרלו של ריימונד ר. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![ריימונד ר אוסף מרלו]()
ריימונד ר אוסף מרלו
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיפים חלקים יחד עם רמזים לאדמה ותבלינים בגימור הווניל הטעים. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. זוג עם כל דבר, החל סלמון בגריל, פילה חזיר, עוף צלוי צלעות קארי אדום תאילנדי או טאגין מרוקאי.