סטייק מטוגן כפרי עם רוטב סלסה שמנת
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך עגבניות משומר, חלב, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, ו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד חלב וביצה בקערה בינונית. מערבבים יחד קמח וחבילת תיבול צ ' ילי בקערה רדודה. לטבול סטייקים בתערובת ביצים; לדלות בתערובת קמח, לנער את כל עודף.
מטגנים סטייקים בשמן חם על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה 4 עד 6 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
ניקוז על מתלה חוט במחבת ג ' לי רול. לחמם סטייקים בתנור 225.
מערבבים עגבניות מנוקזות ולא מסוננות וצ ' ילי ירוק, ומבשלים 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
להקציף בשמנת. מביאים לרתיחה, לטאטא כל הזמן; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.