סטייק מטוגן כפרי עם רוטב פטריות
מתכון המדינה מטוגן סטייק עם רוטב פטריות יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך חלב, חלבונים ביצה, קמח, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב פטריות, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב, ו סטייק מטוגן כפרי עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כפות חלב וחלבונים ביצה בצלחת רדודה, ערבוב עם מקצף.
שלב 1/3 כוס קמח הבא 4 מרכיבים (1/3 כוס קמח דרך פלפל) במנה רדודה. עבודה עם 1 סטייק בכל פעם, לטבול בתערובת ביצה; לדלות בתערובת קמח. חזור על הנוהל עם סטייקים הנותרים, תערובת ביצה, ותערובת קמח.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייקים; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה.
הסר סטייקים מחבת; להתחמם.
בעוד סטייקים לבשל, להכין פירה על פי הוראות החבילה, באמצעות 1 1/3 כוסות חלב. תתחמם.
מוסיפים פטריות למחבת; לטגן 3 דקות.
שלב 2 1/2 כפות קמח, 1/4 כפית מלח, ומרק, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. כף מעל סטייקים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק