סטייק מילנסה טורטה
ניתן להכין את סטייק המתכון מילנסו טורטה בסביבות 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1217 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור יום האהבה. מתכון זה מ רשת מזון דורש מלח ופלפל כשר, פירורי לחם פנקו, חומץ מזוקק וחסה של קרחון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא פגע במקום. עם כפית ציון 91%, המנה הזאת היא עצומה. מתכונים דומים: טורטה ענקית של מילנסו עם מכרזי עוף פריכים, חציל מילנסו טורטן ותוכנית ארוחות חודשית בריאה בגידה, ו ארוחת ערב: צ'יפוטלה בגריל סטייק סטייק.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל.
מוסיפים את הקמח לקערה רדודה. בקערה רדודה אחרת מקציפים קלות את הביצים. בקערה רדודה נוספת מוסיפים את הפנקו. מצפים קלות את שני צידי הסטייקים בקמח, אחר כך ביצה, ואז פנקו.
מטגנים במחבת 2 סטייקים בכל פעם עד להזהבה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מוציאים את הסטייק מהמחבת ועל צלחת מרופדת במגבת נייר. חזור על הפעולה עם 2 הסטייקים הנותרים.
מפזרים את הסטייקים המטוגנים במלח. בקערה קטנה מוסיפים את השמנת החמוצה, גרידת הליים, מיץ הליים ומפזרים מלח ופלפל.
חותכים את הלחמניות לשניים לאורכם ומורחים צד אחד בתערובת השמנת החמוצה.
מניחים את הסטייקים על כל גליל ומעליהם את החסה, הסלסה הקלויה, הג ' לפנוס והאבוקדו. פיצוץ תחנת רדיו ספרדית וליהנות.
מניחים מתלה בחלק העליון של התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס. בקערה גדולה משלבים 3 כפות משמן הזית, העגבניות, השום, הג ' לפנו, הבצל ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים את הירקות על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהם רכים, 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את הירקות הקלויים למעבד מזון עם יתרת 1 כף שמן הזית, הכוסברה, החומץ, הסוכר ומיץ הליים. דופק עד שמנמן.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגן אניילו 006 פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.