ניתן להכין את סטייק המתכון מילנסו טורטה בסביבות 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1217 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור יום האהבה. מתכון זה מ רשת מזון דורש מלח ופלפל כשר, פירורי לחם פנקו, חומץ מזוקק וחסה של קרחון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא פגע במקום. עם כפית ציון 91%, המנה הזאת היא עצומה. מתכונים דומים: טורטה ענקית של מילנסו עם מכרזי עוף פריכים, חציל מילנסו טורטן ותוכנית ארוחות חודשית בריאה בגידה, ו ארוחת ערב: צ'יפוטלה בגריל סטייק סטייק.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מוסיפים את הקמח לקערה רדודה. בקערה רדודה אחרת מקציפים קלות את הביצים. בקערה רדודה נוספת מוסיפים את הפנקו. מצפים קלות את שני צידי הסטייקים בקמח, אחר כך ביצה, ואז פנקו.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מטגנים במחבת 2 סטייקים בכל פעם עד להזהבה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים את הסטייק מהמחבת ועל צלחת מרופדת במגבת נייר. חזור על הפעולה עם 2 הסטייקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים את הסטייקים המטוגנים במלח. בקערה קטנה מוסיפים את השמנת החמוצה, גרידת הליים, מיץ הליים ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים את הסטייקים על כל גליל ומעליהם את החסה, הסלסה הקלויה, הג ' לפנוס והאבוקדו. פיצוץ תחנת רדיו ספרדית וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 פלפל ארבול מיובש
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
Dientes De Ajo
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
מניחים מתלה בחלק העליון של התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס. בקערה גדולה משלבים 3 כפות משמן הזית, העגבניות, השום, הג ' לפנו, הבצל ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מניחים את הירקות על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהם רכים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מוסיפים את הירקות הקלויים למעבד מזון עם יתרת 1 כף שמן הזית, הכוסברה, החומץ, הסוכר ומיץ הליים. דופק עד שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגן אניילו 006 פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.