סטייק מקסיקני ממולאים
סטייק מקסיקני ממולאים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סראנו צ'ילה, 1/2 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 26 שעות ו-5 דקות. נסו טאקו סטייק מקסיקני, טאקו סטייק מקסיקני, ו Muffuletta בסגנון סטייק ממולא צלע (ממולא בסאלומי, פרובולון וסלט זית) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מרק, 1/4 כוס של ההלבשה, פלפלים אנצ ' ו אורגנו בבלנדר; לכסות. תערובת במהירות בינונית 1 דקות.
יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable גדול.
להוסיף סטייק; שקית חותם. להפוך את התיק על כמה פעמים כדי מעיל שווה סטייק עם תערובת מרק. מקררים בין לילה כדי להשרות, מסתובבים מדי פעם.
מערבבים תפוחי אדמה, גזר, צ ' ילי סראנו, בייקון ו 2 כף. של הכוסברה; להפריש.
הסר סטייק מן המרינדה; ריזרב מרינדה בשקית.
מניחים סטייק על משטח עבודה נקי.
מורחים באופן שווה עם תערובת תפוחי אדמה בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
להפשיל בחוזקה, החל באחד הקצוות הקצרים. לקשור באופן מאובטח עם מחרוזת מטבח במרווחים 2 אינץ; להפריש.
חום שנותר 1/4 כוס ההלבשה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף סטייק; לבשל עד השחמה מכל הצדדים, מפנה מדי פעם.
מוסיפים מרינדה שמורות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי. מבשלים 1 שעה 45 דקות. או עד סטייק הוא doneness בינוני (160F).
להעביר סטייק ללוח חיתוך; בואו לעמוד 10 דקות.
הסר מחרוזת; לחתוך סטייק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים על מגש הגשה. תערובת מרק כפית על פרוסות סטייק; מפזרים עם הנותרים 2 כפות. כוסברה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.