קושימומחה
מוכן ב26 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סטייק מקסיקני ממולאים

סטייק מקסיקני ממולאים
סטייק מקסיקני ממולאים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סראנו צ'ילה, 1/2 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 26 שעות ו-5 דקות. נסו טאקו סטייק מקסיקני, טאקו סטייק מקסיקני, ו Muffuletta בסגנון סטייק ממולא צלע (ממולא בסאלומי, פרובולון וסלט זית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מרק, 1/4 כוס של ההלבשה, פלפלים אנצ ' ו אורגנו בבלנדר; לכסות. תערובת במהירות בינונית 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable גדול.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
להוסיף סטייק; שקית חותם. להפוך את התיק על כמה פעמים כדי מעיל שווה סטייק עם תערובת מרק. מקררים בין לילה כדי להשרות, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מערבבים תפוחי אדמה, גזר, צ ' ילי סראנו, בייקון ו 2 כף. של הכוסברה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
הסר סטייק מן המרינדה; ריזרב מרינדה בשקית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
מניחים סטייק על משטח עבודה נקי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
מורחים באופן שווה עם תערובת תפוחי אדמה בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
להפשיל בחוזקה, החל באחד הקצוות הקצרים. לקשור באופן מאובטח עם מחרוזת מטבח במרווחים 2 אינץ; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
9
חום שנותר 1/4 כוס ההלבשה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להוסיף סטייק; לבשל עד השחמה מכל הצדדים, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
11
מוסיפים מרינדה שמורות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי. מבשלים 1 שעה 45 דקות. או עד סטייק הוא doneness בינוני (160F).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
12
להעביר סטייק ללוח חיתוך; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
הסר מחרוזת; לחתוך סטייק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
14
מניחים על מגש הגשה. תערובת מרק כפית על פרוסות סטייק; מפזרים עם הנותרים 2 כפות. כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.