המתכון סטייק מקסיקני פלנק עם אורז חום מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא צ'ילי קליפורני, אורז חום, קאיין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו טאקו סטייק מקסיקני, טאקו סטייק מקסיקני, ו סטייק מקסיקני ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את הבשר ולטפוח יבש; לחתוך את התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' ולמקם בקערה. בבלנדר, לכסות צ 'ילי מיובש עם 3/4 כוס מים רותחים; לעמוד עד צ' ילי רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים מיץ ליים, שום, קאיין, ו 1/2 כפית מלח מערבולת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יוצקים מעל בשר, מכסים, ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 4 כוסות מים והאורז החום לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהנוזל נספג והאורז רך לנשוך, כ -45 דקות.
בינתיים, לשפוך שמן למחבת 10-12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר השמן חם, להרים בשר מן המרינדה עם כפית מחוררת (מרינדה עתודה) ולהוסיף למחבת. מערבבים עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 3 דקות.
מוסיפים פלפלים ובצל למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד צולע, 5 עד 6 דקות. להחזיר בשר למחבת יחד עם מרינדה שמורה; להביא לרתיחה ומבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
כפית אורז לארבע קערות רחבות, רדודות העליון שווה עם בשר בקר, ירקות, ורוטב.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.