סטייק משופשף בצ'ילי עם תירס קצפת
אם יש לכם כ -35 דקות במטבח, סטייק צ'ילי עם תירס ברוטב שמנת עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן שכדאי לנסות. תמורת 4.21 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-4 סועדים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . זה מושלם ליום ולנטיין . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, תירס, פחית חלב מאודה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון כף של 87% , המנה הזו מרהיבה. עוף תירס מתוק ומרק צ'ילי ירוק , תוספת לקדרת צ'ילי ירוק ותירס , ושרימפס וצדפות צרובים במחבת על רליש בייקון-תירס-צ'ילי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ערבבו בקערה קטנה את אבקת הצ'ילי, הסוכר וכפית אחת מכל אחד מהמלח והפלפל.
מברישים את כל הסטייק בכף שמן זית, ולאחר מכן משפשפים את תערובת התבלינים משני הצדדים.
מעבירים לתבנית גריל; נותנים לעמוד 10 דקות.
בינתיים, חממו את כף שמן הזית הנותרת בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל והפלפלים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבצל שקוף, כ-4 דקות.
מוסיפים את התירס הקפוא; מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את החלב המאודה. מבשלים עד לקבלת תערובת סמיכה וקרמית, כ-7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
צלו את הסטייק על הגריל 3 עד 4 דקות מכל צד למידת מדיום-רייר.
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים ל-5 עד 10 דקות, לאחר מכן פורסים נגד כיוון הסיביות.
מגישים את הסטייק עם התירס המבושל; מפזרים את בצל ירוק ומגישים עם פלחי ליים.