סטייק ניו יורק בגריל עם סלסה ורדה
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 93%. מתכונים דומים: סטייק ניו יורק בגריל עם סלסה ורדה, סטייק בגריל של ניו-יורק עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה.
הוראות
הכן גריל לבישול. אם משתמשים בגריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל.
מחית יחד פירורי לחם, חומץ, צלפים, שום, רסק אנשובי וחרדל באמצעות מרגמה ועלי (או לראות פתק טבחים, להלן).
מוסיפים פטרוזיליה, שמן, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד לשלב היטב. מערבבים במים.
סטייק טפיחה יבש ומתבשל משני הצדדים עם מלח ופלפל. כאשר האש חמה (אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 1 עד 2 שניות), סטייק גריל על מתלה גריל משומן קל, חשוף, מפנה פעם אחת, על 10 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
מערבבים רוטב ומגישים עם סטייק.
* נקרא גם" קנזס סיטי "או" שגריר " סטייק.
* רוטב יכול להיות גם לטאטא יחד בקערה קטנה. בשר טחון ומחית שום למשחה עם קמצוץ של מלח לפני הוספת קערה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019