קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות67
מגזין

סטייק ניו יורק בגריל עם סלסה ורדה

סטייק ניו יורק בגריל עם סלסה ורדה
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 93%. מתכונים דומים: סטייק ניו יורק בגריל עם סלסה ורדה, סטייק בגריל של ניו-יורק עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה.

הוראות

1
הכן גריל לבישול. אם משתמשים בגריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מחית יחד פירורי לחם, חומץ, צלפים, שום, רסק אנשובי וחרדל באמצעות מרגמה ועלי (או לראות פתק טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים פטרוזיליה, שמן, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד לשלב היטב. מערבבים במים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
סטייק טפיחה יבש ומתבשל משני הצדדים עם מלח ופלפל. כאשר האש חמה (אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 1 עד 2 שניות), סטייק גריל על מתלה גריל משומן קל, חשוף, מפנה פעם אחת, על 10 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
בואו לעמוד 10 דקות.
6
מערבבים רוטב ומגישים עם סטייק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
7
* נקרא גם" קנזס סיטי "או" שגריר " סטייק.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1
* רוטב יכול להיות גם לטאטא יחד בקערה קטנה. בשר טחון ומחית שום למשחה עם קמצוץ של מלח לפני הוספת קערה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019