סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה.
סטייק רצועת ניו יורק עם פטריות מנופצות טימין טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סטייקים של ניו יורק, פטריות, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה., סטייק בגריל של ניו-יורק עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד לעישון.
מפזרים את הסטייקים בכל מקום עם מלח ופלפל.
שים את הסטייקים במחבת ומבשלים, הופכים לחומים מכל הצדדים לחלוטין, עד בינוני-נדיר, 8 עד 10 דקות תלוי כמה עבה הסטייקים.
הסר את הסטייקים למגש עם מלקחיים ומכסה באופן רופף עם אוהל של רדיד אלומיניום כדי לשמור על הבשר חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
שים את מחבת הטחון בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 1/4 כוס שמן זית. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, כ -10 דקות, עד חום זהוב. לאחר מכן מוסיפים את הקורנית ושום, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק עוד כמה פעמים לבשל את השום, ואז לזרוק את הפטריות החוצה על מגש. תוריד את המחבת מהחום, תוסיף את הברנדי, ותבשל עד שכמעט התאדה.
מוסיפים את השמנת ומבשלים את זה למטה 2 עד 3 דקות עד מופחת על ידי כמחצית מעובה. להחזיר את הפטריות למחבת עם מה מיצים שנאספו על מגש ומבשלים את כל העניין עוד 2 דקות עד מעובה שוב. מתבלים במלח ופלפל.
פורסים את הסטייק דק כנגד התבואה. תטעם את הרוטב למלח ופלפל ותגיש.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.