קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה.

סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה.
סטייק רצועת ניו יורק עם פטריות מנופצות טימין טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סטייקים של ניו יורק, פטריות, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה., סטייק בגריל של ניו-יורק עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים את הסטייקים בכל מקום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
שים את הסטייקים במחבת ומבשלים, הופכים לחומים מכל הצדדים לחלוטין, עד בינוני-נדיר, 8 עד 10 דקות תלוי כמה עבה הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הסטייקים למגש עם מלקחיים ומכסה באופן רופף עם אוהל של רדיד אלומיניום כדי לשמור על הבשר חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
שים את מחבת הטחון בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 1/4 כוס שמן זית. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, כ -10 דקות, עד חום זהוב. לאחר מכן מוסיפים את הקורנית ושום, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק עוד כמה פעמים לבשל את השום, ואז לזרוק את הפטריות החוצה על מגש. תוריד את המחבת מהחום, תוסיף את הברנדי, ותבשל עד שכמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את השמנת ומבשלים את זה למטה 2 עד 3 דקות עד מופחת על ידי כמחצית מעובה. להחזיר את הפטריות למחבת עם מה מיצים שנאספו על מגש ומבשלים את כל העניין עוד 2 דקות עד מעובה שוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
פורסים את הסטייק דק כנגד התבואה. תטעם את הרוטב למלח ופלפל ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.