קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה.

סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה.
סטייק רצועת ניו יורק עם פטריות מנופצות טימין טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 784 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סטייקים של ניו יורק, פטריות, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה., סטייק בגריל של ניו-יורק עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים את הסטייקים בכל מקום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
שים את הסטייקים במחבת ומבשלים, הופכים לחומים מכל הצדדים לחלוטין, עד בינוני-נדיר, 8 עד 10 דקות תלוי כמה עבה הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הסטייקים למגש עם מלקחיים ומכסה באופן רופף עם אוהל של רדיד אלומיניום כדי לשמור על הבשר חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
שים את מחבת הטחון בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 1/4 כוס שמן זית. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב, כ -10 דקות, עד חום זהוב. לאחר מכן מוסיפים את הקורנית ושום, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק עוד כמה פעמים לבשל את השום, ואז לזרוק את הפטריות החוצה על מגש. תוריד את המחבת מהחום, תוסיף את הברנדי, ותבשל עד שכמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את השמנת ומבשלים את זה למטה 2 עד 3 דקות עד מופחת על ידי כמחצית מעובה. להחזיר את הפטריות למחבת עם מה מיצים שנאספו על מגש ומבשלים את כל העניין עוד 2 דקות עד מעובה שוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
פורסים את הסטייק דק כנגד התבואה. תטעם את הרוטב למלח ופלפל ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.