סטייק סולסברי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, סטייק סולסברי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 26 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 446 קלוריות . , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3211 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בצל, ביצה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק סולסברי , סטייק סולסברי וסטייק סולסברי .
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד 1/3 כוס מרק בצל צרפתי מרוכז עם בשר בקר טחון, פירורי לחם, ביצה, מלח ופלפל שחור. יוצרים 6 קציצות אובליות.
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, משחימים את שני הצדדים של הקציצות.
בקערה קטנה מערבבים את הקמח והמרק שנותר עד לקבלת מרקם חלק.
מערבבים פנימה קטשופ, מים, רוטב ווסטרשייר ואבקת חרדל.
יוצקים על בשר במחבת. מכסים ומבשלים 20 דקות תוך ערבוב מדי פעם.