סטייק סולסברי עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1600 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 109 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, אפונה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם פטריות ורוטב יין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
השתמש בכלי tenderizing סטייק jaccard, או לרכך את הסטייק בעצמך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות
3
להניח את הבשר מולך, דוחף אותו שטוח עם הידיים או פטיש בשר, ולמשוך אותו בעדינות בנפרד עם קוצים של המזלג עד הבשר הוא נקרע מעט בנפרד ורך. מתבלים במלח ופלפל ומחפרים בקמח. במחבת גדולה ובטוחה לתנור מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים שמן זית וסטייקים חומים, בקבוצות במידת הצורך, משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד. להפריש, לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מחסנית סטייקים עם תפוחי אדמה מוקצפים אפונה וטפטוף עם רוטב בלסמי / פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים קרים לכסות על ידי 3 אינץ'. מלח את המים, לכסות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לבשל את האפונה בסיר נפרד של מים מלוחים. מבשלים עד רק מכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
הסר עם מסננת להתקרר על תבנית אפייה. כאשר תפוחי האדמה נעשים, לנקז היטב, לפזר על תבנית אפייה, ולתת מגניב במשך כמה דקות. בסיר קטן, מחממים 1/2 כוס של הקרם עד שהוא מגיע לרתיחה ואז מבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מוסיפים את השמנת לבלנדר עם אפונה מבושלת פירה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לא
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מחממים 1 כף חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהחמאה מפסיקה קצף והופך חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
מוסיפים את השום ומבשלים במהירות עד זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
15
מוסיפים את השמנת שנותרה, מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לא
16
לחץ על תפוחי אדמה מקורר דרך ricer או טחנת מזון לתוך תערובת חמאה ושום, משליך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
17
להפחית את החום לנמוך.
18
מוסיפים את החמאה הנותרת על ידי כפות, ערבוב במרץ לאחר כל תוספת. בדרך זו, החמאה אינה נמסה לשלולית זהובה. במקום זאת, הוא יוצר תחליב עם תפוחי האדמה, יצירת מחית חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
19
מקפלים את פירה אפונה לתוך פירה ולהתאים תיבול, לפי הצורך. במקום מלח, מחית יכול להיות מתובל עם פרמזן מגוררת מעט, אם תרצה.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.