קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

סטייק סולסברי עם רוטב פטריות

סטייק סולסברי עם רוטב פטריות
סטייק סולסברי עם רוטב פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1600 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 109 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, אפונה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם פטריות ורוטב יין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
השתמש בכלי tenderizing סטייק jaccard, או לרכך את הסטייק בעצמך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
להניח את הבשר מולך, דוחף אותו שטוח עם הידיים או פטיש בשר, ולמשוך אותו בעדינות בנפרד עם קוצים של המזלג עד הבשר הוא נקרע מעט בנפרד ורך. מתבלים במלח ופלפל ומחפרים בקמח. במחבת גדולה ובטוחה לתנור מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים שמן זית וסטייקים חומים, בקבוצות במידת הצורך, משני הצדדים, כ -2 דקות לכל צד. להפריש, לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, בסיר, להפחית מלאי בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
פטריות העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מטגנים פטריות מרובעים באותו מחבת כמו הבשר, בשאריות שמן זית, עד חום מאוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים חמאה, בצל טחון, גזר, טימין ושום. מבשלים עד ירקות הם caramelized, כ 5 דקות, להוסיף חומץ בלסמי ולהפחית במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים מרק, מחליקים בשר בחזרה לרוטב, מכסים ואופים עד למכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מחסנית סטייקים עם תפוחי אדמה מוקצפים אפונה וטפטוף עם רוטב בלסמי / פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים קרים לכסות על ידי 3 אינץ'. מלח את המים, לכסות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לבשל את האפונה בסיר נפרד של מים מלוחים. מבשלים עד רק מכרז, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
הסר עם מסננת להתקרר על תבנית אפייה. כאשר תפוחי האדמה נעשים, לנקז היטב, לפזר על תבנית אפייה, ולתת מגניב במשך כמה דקות. בסיר קטן, מחממים 1/2 כוס של הקרם עד שהוא מגיע לרתיחה ואז מבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מוסיפים את השמנת לבלנדר עם אפונה מבושלת פירה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מחממים 1 כף חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהחמאה מפסיקה קצף והופך חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
מוסיפים את השום ומבשלים במהירות עד זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
15
מוסיפים את השמנת שנותרה, מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
16
לחץ על תפוחי אדמה מקורר דרך ricer או טחנת מזון לתוך תערובת חמאה ושום, משליך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
17
להפחית את החום לנמוך.
18
מוסיפים את החמאה הנותרת על ידי כפות, ערבוב במרץ לאחר כל תוספת. בדרך זו, החמאה אינה נמסה לשלולית זהובה. במקום זאת, הוא יוצר תחליב עם תפוחי האדמה, יצירת מחית חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיותאמולסיות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
19
מקפלים את פירה אפונה לתוך פירה ולהתאים תיבול, לפי הצורך. במקום מלח, מחית יכול להיות מתובל עם פרמזן מגוררת מעט, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
20
מגישים חם.
21
זמן הכנה: 10 דקות
22
זמן בישול: 20 דקות
23
זמן הכנה לא פעיל: 15 דקות
24
קלות ההכנה: קלה

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשרמלאי בשר1גזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות4שרימפס וורידיםקמח, לחפירהקמח, לחפירה4sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק3ציפורןשום, טחוןשום, טחון3ציפורןכף שום טחון (אודותכף שום טחון (אודות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, טחוןבצל, טחון4שרימפס וורידיםפרמזן מגורר, אופציונליפרמזן מגורר, אופציונלי680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונה אנגלית, או 2 קילו אפונה קפואהאפונה אנגלית, או 2 קילו אפונה קפואה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה russet, קלופים לחתוך לחתיכות גדולותתפוחי אדמה russet, קלופים לחתוך לחתיכות גדולות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות שיטאקה, נבעו, כובעים לרבעיםפטריות שיטאקה, נבעו, כובעים לרבעים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייקים ללא עצמות (על כל אחד)סטייקים ללא עצמות (על כל אחד)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות כפתור לבן, לרבעיםפטריות כפתור לבן, לרבעים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.