סטייק סולסברי, פירה, ואפונה
סטייק סולסברי, פירה, ואפונה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 347 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח מתובל של לורי, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סטייק סולסברי עם פירה, פירה עם אפונה ונענע, ו פירה עם אפונה ובצלצלים.
הוראות
לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות כי הם בדרך כלל באותו גודל. להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 עד 35 דקות. כאשר הם מבושלים דרך, המזלג צריך בקלות להחליק לתוך תפוחי אדמה ללא התנגדות, ותפוחי האדמה צריך כמעט, אבל לא לגמרי, להתפרק.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת גדולה. כאשר תפוחי האדמה סיימו ניקוז, למקם אותם בחזרה לתוך הסיר היבש ולשים את הסיר על הכיריים. מחית את תפוחי האדמה על אש נמוכה, המאפשר את כל האדים לברוח, לפני הוספת כל שאר החומרים.כבה את התנור והוסף 1 מקלות חמאה, חבילה של 8 אונקיות של גבינת שמנת וכוס של חצי וחצי. מחית, מחית, מחית! לאחר מכן, להוסיף על כפית מלח Lawrys תיבול וכפית של פלפל שחור.מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה בינונית. לזרוק כמה טפיחות של חמאה על החלק העליון של תפוחי אדמה ומניחים אותם בתנור 350 מעלות וחום עד חמאה נמסה ותפוחי אדמה מחוממים דרך. הערה: בעת ביצוע מנה זו יום או יומיים מראש, להוציא אותו מהמקרר על 2 עד 3 שעות לפני תקופת המאסר.
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 20 עד 30 דקות או עד התחמם דרך.