סטייק סינטה מלוח
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, יוגורט, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק, סטייק סינטה בגריל עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו סטייק סינטה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוזמרין ופלפל; מפזרים על סטייק.
מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; להוסיף מרגרינה, ולמקם מעל חום בינוני עד המרגרינה נמסה.
מוסיפים סטייק, ומבשלים 6 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר סטייק מן פאן; להעביר מגש הגשה, ולשמור חם.
מערבבים יוגורט, חרדל, ורוטב ווסטרשייר בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב (לא להרתיח). רוטב כפית על סטייק.
מפזרים פטרוזיליה. אם תרצה, מקשטים עם גבעולי רוזמרין ופלחי לימון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.