סטייק סינטה עם מרלו-הפחתת בלסמי
סטייק סינטה עם הפחתת מרלו-בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 220 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא סטייק סינטה, רוטב ווסטרשייר, פלפל טחון גס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סטייק עם רוטב בלסמי, סטייק עין-צלעות עם רוטב בלסמי, ו פיצה תוצרת בית עם סטייק, ארוגולה & הפחתת בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top.
הוסף סטייק לשקית; חותם. להשרות בטמפרטורת החדר 15 דקות, פונה לעתים קרובות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הסר סטייק מן התיק, הזמנת מרינדה.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד. להפחית את החום בינוני; לבשל 3 דקות נוספות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר סטייק מחבת; לכסות ולשמור חם.
להוסיף שאלוט; לבשל 2 דקות או עד שאלוט מתחילים חום, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרינדה שמורות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להגדיל את החום, ולהביא לרתיחה; להרתיח 1 עד 2 דקות או עד מופחת 1/4 כוס.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מניחים פרוסות סטייק וכל מיצים שהצטברו על מגש הגשה. רוטב כפית על סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.