סטייק סינטה עם תבלין בצל אדום
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 27 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם.1. רוטב מקורי, בצל, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כריכי סטייק סינטה עם תענוג מעושן, סטייק סינטה צרוב עם תבלין, ו סטייק בגריל ותפוחי אדמה עם תבלין בצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק ל 6 מנות שוות. לשפשף את שני הצדדים באופן שווה עם פלפל.
חום 1 כפית. של השמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף סטייק; לבשל 5 דקות. בכל צד עבור doneness בינוני (160F).
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
להוסיף 1 כפית הנותרים. שמן לטפטוף במחבת.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 5 עד 7 דקות. או עד פריך במכרז.
מוסיפים רוטב סטייק ומרווה; מבשלים עוד 2 דקות., ערבוב מדי פעם. פרוסת סטייק.
מגישים להתענג על פרוסות הסטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.