קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי

סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי
סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל מתכון 30 יש 417 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. אם יש לך שמן צמחי, עלי פטרוזיליה, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכונים דומים: על הגריל: סטייק סינטה צ'ימיצ' ורי של טריידר ג'ו, ביסטק ארגנטינו אל צ'ימיצ' ורי (סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי), ו הצ'ימיצ' ורי הטוב ביותר: מרינדת צ'ימיצ' ורי ורוטב סטייק.

הוראות

1
מכינים את הסטייק: מניחים את הסטייקים על קרש חיתוך ופורסים אותם לשניים לרוחב. בעזרת הסכין שלך, עגול את הקצוות החתוכים הנקיים כך שהצדדים ייראו רכים יותר. השתמש במגבות נייר כדי לטפוח על הסטייקים יבשים, ואז מתבלים בכל רחבי 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. הקדישו 15 עד 30 דקות להביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
מניחים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל, מיץ הלימון, החומץ, השום, פתיתי הפלפל האדום, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערת מעבד המזון ודופק עד קצוץ גס. שופכים לאט את שמן הזית ומעבדים עד שהצ 'ימיצ' ורי חלק למחצה, כ -4 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מברישים את שני צידי כל סטייק בשמן הצמחי, ואז מבשלים, ללא הפרעה, עד לסימון, 3 עד 5 דקות. הופכים ומבשלים עד שמדחום רושם 125 מעלות פרנהייט לנדיר בינוני, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מעבירים לצלחות ומניחים לנוח 5 דקות.
6
מגישים עם רוטב הצ 'ימיצ' ורי.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
7
צילום: פול סיריסלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות גאווה הר כרמים מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -50 דולר לבקבוק.
כרמי הר הגאווה מרלו
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.