סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי
סטייק סינטה פשוט עם צ'ימיצ' ורי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל מתכון 30 יש 417 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. אם יש לך שמן צמחי, עלי פטרוזיליה, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכונים דומים: על הגריל: סטייק סינטה צ'ימיצ' ורי של טריידר ג'ו, ביסטק ארגנטינו אל צ'ימיצ' ורי (סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי), ו הצ'ימיצ' ורי הטוב ביותר: מרינדת צ'ימיצ' ורי ורוטב סטייק.
הוראות
מכינים את הסטייק: מניחים את הסטייקים על קרש חיתוך ופורסים אותם לשניים לרוחב. בעזרת הסכין שלך, עגול את הקצוות החתוכים הנקיים כך שהצדדים ייראו רכים יותר. השתמש במגבות נייר כדי לטפוח על הסטייקים יבשים, ואז מתבלים בכל רחבי 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. הקדישו 15 עד 30 דקות להביא לטמפרטורת החדר.
מניחים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל, מיץ הלימון, החומץ, השום, פתיתי הפלפל האדום, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערת מעבד המזון ודופק עד קצוץ גס. שופכים לאט את שמן הזית ומעבדים עד שהצ 'ימיצ' ורי חלק למחצה, כ -4 שניות.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
מברישים את שני צידי כל סטייק בשמן הצמחי, ואז מבשלים, ללא הפרעה, עד לסימון, 3 עד 5 דקות. הופכים ומבשלים עד שמדחום רושם 125 מעלות פרנהייט לנדיר בינוני, 3 עד 5 דקות נוספות.
מעבירים לצלחות ומניחים לנוח 5 דקות.
מגישים עם רוטב הצ 'ימיצ' ורי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות גאווה הר כרמים מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -50 דולר לבקבוק.
![כרמי הר הגאווה מרלו]()
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.