סטייק סליסבורי איטי
סטייק סליסבורי איטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. . גשו לסופר וקנו בקר טחון, חלב, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק סליסבורי איטי, סטייק סליסבורי איטי, ו סטייק סליסבורי איטי.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבשר הטחון, תערובת מרק בצל, פירורי לחם וחלב באמצעות הידיים. צורה ל 8 קציצות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לדלות את הקציצות בקמח רק כדי מעיל, ומהר חום משני הצדדים במחבת החמה.
מקום משחימים קציצות לתוך סיר איטי לערום לסירוגין כמו פירמידה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקרם של מרק עוף, תערובת au jus, ומים.
יוצקים מעל הבשר. מבשלים על ההגדרה הנמוכה במשך 4 או 5 שעות, עד בשר טחון נעשה היטב.