תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עוף מטוגן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק העוף המטוגן הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים במנה רדודה.
2
מערבבים חלב חמאה ורוטב חם בקערה. לדלות סטייקים בתערובת קמח; לטבול לתוך תערובת חלב חמאה, ולטבול שוב בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מוסיפים סטייקים ומבשלים 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מרוקנים סטייקים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
7
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת; לטאטא 2 כפות קמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד חום זהוב בהיר. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל, לטאטא כל הזמן, על חום בינוני עד מעובה מבעבע (כ 10 דקות). מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.