סטייק עוף מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עוף מטוגן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק העוף המטוגן הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים במנה רדודה.
מערבבים חלב חמאה ורוטב חם בקערה. לדלות סטייקים בתערובת קמח; לטבול לתוך תערובת חלב חמאה, ולטבול שוב בתערובת קמח.
חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייקים ומבשלים 5 דקות בכל צד.
מרוקנים סטייקים על מגבות נייר.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת; לטאטא 2 כפות קמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד חום זהוב בהיר. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל, לטאטא כל הזמן, על חום בינוני עד מעובה מבעבע (כ 10 דקות). מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.